TomaszDudek Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 Stara tamka z 1975 roku i o dziwo jest to jedyny model tego działka jest wiele uproszczeń i błędów jednak z racji tego że to ciekawa machina warto ją mieć zawłaszcza że kosztuje grosze 14,20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 Armoscale robi fajne i tanie lufy do niego - pozycja obowiązkowa. Zaś Eduard robi blaszki, można mieć do nich kilka uwag, ale dość bardzo wzbogaca tą bardzo starą Tamkę. Sam model skleja się średnio trzeba praktycznie zrobić od nowa korpus działka i dokonać paru korekt chcąc otrzymać poprawny merytorycznie model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 Zgadzam się. Nie jest to najlepiej składający się model, ale są i gorsze. Ale za te pieniądze, nawet prosto z pudła prezentuje się ładnie. A ze wspomnianymi dodatkami pewnie prezentowałby się wyśmienicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 12 Września 2008 Autor Share Napisano 12 Września 2008 Nio korpus trzeba przerobić i uważać z pasowaniem części jest to mój chyba 5 taki flak i ostatni zarazem spróbuję jakiś streth bilding zrobić .Ma ktoś link do walkarounda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasa Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 A gdzie można go dostać za taką kasę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 18 Września 2008 Autor Share Napisano 18 Września 2008 hobbysta pl ale z tego co widziałem to jusz niema na alegro pilar80 ma go za 15 zł ale śpiesz się bo zaraz zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bnk_one Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 i zniknął :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 18 Września 2008 Autor Share Napisano 18 Września 2008 http://www.allegro.pl/item440774157_german_2cm_flakvierling_38_tamiya_1_35.html Jeszcze tu jest. Ja ma 2 gotowe do pomalowania zrobione prosto z pudła Teraz przymieżam się do 3 i chcę go trochę zmodyfikować poprzerabiać żeby był w większym stopniu zgodny z originałem jak ktoś ma jakieś ciekawe fotki to proszę bardzo wrzucić bo w necie niewiele tego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 30 Października 2008 Share Napisano 30 Października 2008 Tomek, mógłbyś wrzucić jakies fotki tych swoich Flaków? Robię właśnie jednego (praktycznie zostało dorobić siodełka, celownik i zastanawiam się czy kupować lufy) i chętnie bym coś podpatrzył. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 30 Października 2008 Share Napisano 30 Października 2008 Zmienić korpus działka + lufy toczone + blaszka. No i co zostaje z zestawu tamki ? Chyba zapasowe magazynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 30 Października 2008 Share Napisano 30 Października 2008 Pudełko jeszcze Modelik kupiłem żeby go zrobić tak relaksacyjnie więc wielkich przeróbek nie będzie, może w następnym jak mi się uroi jakaś dioramka, kto wie. Ale te lufki mnie kuszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 31 Października 2008 Autor Share Napisano 31 Października 2008 Mam sklejonego i pomalowanego ale bez przyklejonych pistoletów zrobić ci fotke takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 A jak go malowałeś? Jakim kolorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 31 Października 2008 Autor Share Napisano 31 Października 2008 Piaskowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 ten akurat flak jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Hmmmm a sandgelb RLM 79 dałby rade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi