DawidMu Napisano 27 Listopada 2023 Share Napisano 27 Listopada 2023 Witam wszystkich, to mój pierwszy wpis. Mój najnowszy projekt. Konstruktywna krytyka mile widziana. Chciałem aby wyglądał jak najbardziej polowo. Sam robiłem spawy i ślady cięcia płyt aby były bardziej widoczne w końcowym efekcie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 28 Listopada 2023 Share Napisano 28 Listopada 2023 Koła i podwozie wydają się czyste, w porównaniu do całkiem fajnej góry. Cięcia płyt wygladają dobrze. Brak zdjęć tyłu i prawej strony, że by mieć pełniejszy obraz, ale model wydaję się być całkiem fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 28 Listopada 2023 Share Napisano 28 Listopada 2023 4 minuty temu, copycat napisał: Koła i podwozie wydają się czyste, w porównaniu do całkiem fajnej góry. Cięcia płyt wygladają dobrze. Brak zdjęć tyłu i prawej strony, że by mieć pełniejszy obraz, ale model wydaję się być całkiem fajny. Zgadzam się z kolegą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidMu Napisano 28 Listopada 2023 Autor Share Napisano 28 Listopada 2023 Faktycznie mogłem poświęcić więcej czasu na podwozie i koła Jeszcze nad nim popracuje w wolnej chwili. Myślałem aby wzbogacić cały model jeszcze kilkoma detalami. Zostało mi trochę drobnych elementów (kanistry, skrzynki amunicyjne itd.), planuje je umieścić na tylnej płycie. Coś w tym stylu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi