Erni Napisano 22 Grudnia 2023 Napisano 22 Grudnia 2023 (edytowane) Po udanym debiucie z Sea Kingiem poszedłem za ciosem i zrobiłem kolejny śmigłowiec tym razem to KA-27 1/48 z Hobby Bossa w malowaniu ukraińskim. Model waloryzowałem tylko żywicznymi fotelami z Airesa. Posiłkując sie zdjęciami z netu trochę go styrałem i pobrudziłem bardziej niz poprzednika. Jestem zadowolony , i liczę, że i Wam się spodoba. Edytowane 23 Grudnia 2023 przez Erni 24 Cytuj
Erni Napisano 24 Grudnia 2023 Autor Napisano 24 Grudnia 2023 11 minut temu, Mitrandir napisał: Brawo Ty very cacy Z Twoich ust to usłyszeć to naprawdę komplement , dzięki. 1 Cytuj
Endrju Napisano 24 Grudnia 2023 Napisano 24 Grudnia 2023 Zapomniałeś przykleić śmigiełko ogonowe. A na poważnie to piękny model ulepiłeś. Nic ująć nic dodać. Podoba mi się. A tak w ogóle to z tych dwuwirnikowców Kamowa jest to chyba " najsympatyczniejsza" maszyna. Bynajmniej ja tak myślę. 1 Cytuj
Mitrandir Napisano 24 Grudnia 2023 Napisano 24 Grudnia 2023 2 godziny temu, Endrju napisał: Zapomniałeś przykleić śmigiełko ogonowe. A na poważnie to piękny model ulepiłeś. Nic ująć nic dodać. Podoba mi się. A tak w ogóle to z tych dwuwirnikowców Kamowa jest to chyba " najsympatyczniejsza" maszyna. Bynajmniej ja tak myślę. Mnie taki chodzi po głowie... Albo taki ale to mnóstwo roboty 2 Cytuj
Endrju Napisano 25 Grudnia 2023 Napisano 25 Grudnia 2023 @Mitrandir Jak Cię znam to spoko dasz radę a model niechybnie byłby perełką w kolekcji. 1 Cytuj
Mitrandir Napisano 25 Grudnia 2023 Napisano 25 Grudnia 2023 8 godzin temu, Endrju napisał: @Mitrandir Jak Cię znam to spoko dasz radę a model niechybnie byłby perełką w kolekcji. Oby Może wyjść różnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi