Erni Napisano 22 Grudnia 2023 Share Napisano 22 Grudnia 2023 (edytowane) Po udanym debiucie z Sea Kingiem poszedłem za ciosem i zrobiłem kolejny śmigłowiec tym razem to KA-27 1/48 z Hobby Bossa w malowaniu ukraińskim. Model waloryzowałem tylko żywicznymi fotelami z Airesa. Posiłkując sie zdjęciami z netu trochę go styrałem i pobrudziłem bardziej niz poprzednika. Jestem zadowolony , i liczę, że i Wam się spodoba. Edytowane 23 Grudnia 2023 przez Erni 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 24 Grudnia 2023 Share Napisano 24 Grudnia 2023 Brawo Ty very cacy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 24 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2023 11 minut temu, Mitrandir napisał: Brawo Ty very cacy Z Twoich ust to usłyszeć to naprawdę komplement , dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 24 Grudnia 2023 Share Napisano 24 Grudnia 2023 Zapomniałeś przykleić śmigiełko ogonowe. A na poważnie to piękny model ulepiłeś. Nic ująć nic dodać. Podoba mi się. A tak w ogóle to z tych dwuwirnikowców Kamowa jest to chyba " najsympatyczniejsza" maszyna. Bynajmniej ja tak myślę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 24 Grudnia 2023 Share Napisano 24 Grudnia 2023 2 godziny temu, Endrju napisał: Zapomniałeś przykleić śmigiełko ogonowe. A na poważnie to piękny model ulepiłeś. Nic ująć nic dodać. Podoba mi się. A tak w ogóle to z tych dwuwirnikowców Kamowa jest to chyba " najsympatyczniejsza" maszyna. Bynajmniej ja tak myślę. Mnie taki chodzi po głowie... Albo taki ale to mnóstwo roboty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Grudnia 2023 Share Napisano 25 Grudnia 2023 @Mitrandir Jak Cię znam to spoko dasz radę a model niechybnie byłby perełką w kolekcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 25 Grudnia 2023 Share Napisano 25 Grudnia 2023 8 godzin temu, Endrju napisał: @Mitrandir Jak Cię znam to spoko dasz radę a model niechybnie byłby perełką w kolekcji. Oby Może wyjść różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi