hamp Napisano 29 Grudnia 2023 Share Napisano 29 Grudnia 2023 Sprawiłem sobie taki zestaw 1/48 do Panzer IV. Czy Ktoś z Kolegów je montował? Są odlane jako proste odcinki. Jak Je nakładać na koła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AchtungCancer Napisano 29 Grudnia 2023 Share Napisano 29 Grudnia 2023 Jeżeli to żywica to trzeba je wyginać po przetrzymaniu na chwilę w gorącej wodzie albo po podgrzaniu suszarką. Tutaj człowiek pokazuje co i jak suszarką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 29 Grudnia 2023 Share Napisano 29 Grudnia 2023 Się podepnę. Czeka mnie zakup gąsienic OMSH w 1:72 do T-55 od Revella, Właśnie z OKB. Mają Koledzy z nimi swoje doświadczenia, mogą coś poradzić? Pierwszy raz taki element będę brał. Chyba że wziąć od Gas Hansa? Dedykowane są to Trumpetera, nie wiem czy do Revella podejdą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi