MIRO Napisano 29 Grudnia 2023 Share Napisano 29 Grudnia 2023 Poszukuję napisu Don Pedro do rumuńskiego zestawu Edauarda Bf 109g-4 w 1/48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 29 Grudnia 2023 Share Napisano 29 Grudnia 2023 (edytowane) Powinienem mieć - wieczorem poszperam po pudłach edit --> mam, potrzebujesz same imiona, czy cały rumuński komplecik? Edytowane 29 Grudnia 2023 przez gajowy z wąsami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 29 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2023 5 godzin temu, gajowy z wąsami napisał: mam, potrzebujesz same imiona, czy cały rumuński komplecik? Super! Potrzebny jest mi tylko sam napis. Na mojej kalce mam jakieś paprochy pod farbą. Jeden z nich wypada właśnie na napisie. Reszta jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi