Kasa Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Czy model 1/35 GERMAN 88mm GUN FLAK 36/37 w/TRAILER tamiya czy jest dobry??Bo mogę go ściągnąć z Hong Kongu za ok.60 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 oszczędź fatygi HongKongczanom i kup w Polsce za 50 zeta :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 I tańsze koszty przesyłki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasa Napisano 18 Września 2008 Autor Share Napisano 18 Września 2008 A da się to kupić w Polsce za 50zl?Podajcie linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Na kopy, głównie portale ale i w sklepie wyrwiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasa Napisano 19 Września 2008 Autor Share Napisano 19 Września 2008 Szukałem i nic nie znalazłem:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 znajdziesz w prawie każdym sklepie inernetowym. A teraz nie na temat: Musisz uprawiać tutaj jakąś politykę serwując ten baner z Prezydentem? Wielkie g.... mnie obchodzi ( szczególnie na forum moeldarskim) ile Prezydentowi zostało do końca kadencji i kto ma jakie poglądy polityczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasa Napisano 19 Września 2008 Autor Share Napisano 19 Września 2008 A wiesz co to tolerancja?Ja to wstawiłem bo nie ma co wstawić bo nigdzie nie mogę dobrze ich wkleić ,a ciebie mój profil powinien najmniej obchodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł94 Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Spokojnie. Mierzu powiedział (może mniej grzecznie), że swoje poglądy należy zachowywać dla siebie. Nie chcę tu rozprawki pisać, więc na tym skończę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 No wiecie co ja dawno nie widziałem tego modelu w sklepach Tu link do mojej galerii z tym modelem viewtopic.php?t=7374&highlight=flak Teraz troche inaczej wygląda zrobiłem wash i przybrudziłem trochę inaczej Wiadomo to nie dml ale najgorszy nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 A wiesz co to tolerancja?Ja to wstawiłem bo nie ma co wstawić bo nigdzie nie mogę dobrze ich wkleić ,a ciebie mój profil powinien najmniej obchodzić. Co innego tolerancja, a co innego pobłażliwość. Nie sądzę, żeby inni forumowicze tolerowali na przykład avatar z Hitlerem albo np. napisem" obozy koncentracyjne=6 milionów kłamstw", "Polska dla Polaków", " white power", " Żydzi do gazu" itp. Tolerował byś to? Jak wklejać avatara masz napisane w FAQ, a nie koniecznie musi być to Pan Prezydent RP, bo naprawdę lata mi to ile Mu pzostało dni do końca kadencji. Ja raczej liczyłbym dni do końca obecnego rządu robioącego nic nie robiącego, a nie wyjeżdżam z tego typu banerami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElPablo Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Czy model 1/35 GERMAN 88mm GUN FLAK 36/37 w/TRAILER tamiya czy jest dobry??Bo mogę go ściągnąć z Hong Kongu za ok.60 zl. Wracając do FLAK-a A nie myślaleś może nad Dragonem? Jest droższy, ale subiektywnie oceniając, to wolę nowszego dragona, od starej tamiyi. Takie życie. poniżej dwa linki z opisami każdego z zestawów: Tamiya: http://www.perthmilitarymodelling.com/reviews/vehicles/tamiya/tam35283.htm Dragon: http://www.perthmilitarymodelling.com/reviews/vehicles/dragon/dr6260.htm Jest jeszcze całkiem sympatyczny modelik AFV Club 8.8cm Flak 18: http://www.perthmilitarymodelling.com/reviews/vehicles/afvclub/afv35088.htm Pozdr. Pablo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi