BRAVO112 Napisano 8 Kwietnia 2024 Share Napisano 8 Kwietnia 2024 to byl zart, ze wzgledu na to tlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 23 Października 2024 Share Napisano 23 Października 2024 (edytowane) Usunięto poprzedni wpis, można usunąć i ten- stracił sens. Edytowane 26 Października 2024 przez India Po usunięciu poprzedniego wpisu traci sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 23 Października 2024 Share Napisano 23 Października 2024 W dniu 17.03.2024 o 08:11, krn78 napisał: Gdyby publikowali .stl w cenie, powiedzmy, nawet kilkudziesięciu peelenów za komplet, można by się zastanowić. Takie coś nie jest ciężkie do zaprojektowania. Sam mógłbym coś takiego pyknąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krn78 Napisano 26 Października 2024 Share Napisano 26 Października 2024 Wiem, też mógłbym, tak sobie myślę, ale, ze względu na brak czasu, w tym roku to jest niemożliwe. Może się kiedyś pokuszę i puszczę w eter, niech sobie ludzie korzystają. Póki co jednak, gdyby ktoś zaoferował mi komplet plików i jakąś banalną instrukcję złożenia (o ile byłaby potrzebna) za jakąś niewielką cenę, to pewnie bym się zastanowił. Nie żebym prowokował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi