Ajk26 Napisano 22 Stycznia Share Napisano 22 Stycznia (edytowane) Witam. Chciałbym zaprezentować ostatnio ukończony model. Jest to zarazem pierwszy i mam nadzieje, że nie ostatni, prezentowany przeze mnie na tym forum. Modelarstwem zajmuje się od paru miesięcy, więc proszę o wyrozumiałość Pierwszy raz zastosowałem przy malowaniu lakier do włosów i chyba nie wyszło źle. Edytowane 23 Stycznia przez Ajk26 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 22 Stycznia Share Napisano 22 Stycznia Jeśli to debiut, to wyszedł nieźle. Nie przemawia do mnie zdrapka na lewym skrzydle - za duża, a jej obecność nieco trudna do wytłumaczenia. Fajnie prezentuje się spód i wózek. Górę trudniej ocenić z uwagi na dość ciemne zdjęcia. Do prezentacji góry spróbuj użyć ciemniejszego tła, powinno być lepiej (jaśniej). Zdjęcia prezentujące wystrój pokoju lub aktualną szatę, choć interesujące z poznawczego punktu widzenia, chyba bym wyrzucił. No i rób następnego pulpeciarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajk26 Napisano 23 Stycznia Autor Share Napisano 23 Stycznia Faktycznie zdrapka nie wyszła do końca tak jakbym chciał. Pierwszy raz pracowałem na lakierze do włosów i muszę nabrać wyczucia. A powstanie tej zdrapki motywowałem tym, że tamtędy pilot szedł do kokpitu. Nad zdjęciami popracuje. Czasami wydaje mi się, że trudniej zrobić dobre zdjęcie niż zbudować model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia Brudzing trochę przesadzony, odrapane były, ale były znacznie mniejsze i były czystsze od spodu - to tak na podstawie zdjęć. Ogólnie fajny model i robota też dobra. Nie chcę, żeby zabrzmiało to jakoś złośliwie, ale wózek wymiata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia model bardzo ladny hinomaru na dole powinno dostac " linie podzialu blach " a wozek - masz jakies plany, rysunki, wedlug ktorych budowales? czy byl moze jakis model tego wozka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia 2 godziny temu, Ajk26 napisał: Pierwszy raz pracowałem na lakierze do włosów i muszę nabrać wyczucia. Ćwiczyć najlepiej na kawałku plastiku, który nie jest modelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajk26 Napisano 23 Stycznia Autor Share Napisano 23 Stycznia 7 godzin temu, BRAVO112 napisał: model bardzo ladny hinomaru na dole powinno dostac " linie podzialu blach " a wozek - masz jakies plany, rysunki, wedlug ktorych budowales? czy byl moze jakis model tego wozka? Wózek był w zestawie z modelem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi