szyszka Napisano 26 Stycznia Share Napisano 26 Stycznia (edytowane) Witam wszystkich! A więc po nieco ponad 2 tygodniach pracy mały fokker od army jest skończony! Osobiście jestem bardzo zadowolony z tego jak wyszedł, mimo wielu komplikacji szczególnie z malowaniem płata przez co prawie się z nim poddałem, ale na szczęście tego nie zrobiłem i ciągnąłem dalej aż wyszło to Dorobiłem jeszcze podstawkę, od razu mówię na zdjęciach trawa wygląda na strasznie neonową, prawdopodnie przez kontrast do innych kolorów, no cóż jest jak jest Tak podstawka wygląda z fokkerem, A tak bez niego, szmatka pod silnikiem jest zrobiona z chusteczki zamoczonej w mieszance wody i PVA, potem pomalowana hataką fog grey I pobrudzona AK Aircraft engine oil, co imituje szmaty podstawiane pod przeciekający silnik te zdjęcia idealnie pokazują jak mały jest ten modelki, ale nawet na taką małą skalę Arma napakowała tu mnóstwo świetnych detali tutaj jeszcze zdjęcie kokpitu z etapu budowy, niestety mimo świetnych detali jest on praktycznie nie widoczny To by było na tyle! Wiem że to jeszcze daleko ale model będzie na MFM Bytom 2024 więc zapraszam Edytowane 26 Stycznia przez szyszka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 26 Stycznia Share Napisano 26 Stycznia Fajne fotki. Odpaliłem w moim kalkulatorze, są OK. Poproszę by Szanowny Kolega Współmodelarz przygotował jakieś zdjęcia nadające się do oglądania na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 2 Kwietnia Share Napisano 2 Kwietnia Bardzo sympatyczny Fokkerek :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi