Michał_86 Napisano 20 Września 2008 Napisano 20 Września 2008 poszukuję in-boxa tego modelu, czy ktoś ma? Chociażby link? Obszukałem cały net i nic nie znalazłem. Cytuj
LordDisneyland Napisano 21 Września 2008 Napisano 21 Września 2008 Daj spokój, kupuj, oprócz kalkomanii to fajowy model , i -co ważne- po zaniku modelu Italeri najlepszy na rynku, także cenowo [nawet Revell chodzi powyżej tych 35 złociszy ] No chyba że Italeri możesz gdzieś kupić. Aha- jak to się dzieje, że w ofercie Fujimi nic - NIC - nie jest tańsze od Stukasa??? Nawet Ki-43 Hayabusa i Tachikawa Ki36/55 ciut droższe są, o jakieś 5 złociaków? A przecież nie są to wybitnie większe modele.... Cytuj
HubertK Napisano 21 Września 2008 Napisano 21 Września 2008 po zaniku modelu Italeri najlepszy na rynku, także cenowo [nawet Revell chodzi powyżej tych 35 złociszy ] No chyba że Italeri możesz gdzieś kupić. Ja tam mam z Academy Stuke (z działkami przeciwpancernymi) i też jest ładna... Cytuj
LordDisneyland Napisano 21 Września 2008 Napisano 21 Września 2008 Ja tam mam z Academy Stuke (z działkami przeciwpancernymi No ale to wersja G, ja mam G1 academy - skubany jest sporo za krótki w przedniej części... albo zainwestuję w Airesowski zestaw naprawczy, albo będę udawał, że nic się nie stało Weź go spasuj na sucho - wychodzi ultrakrótki sztukas... Niemniej w wersji D najfajniejszy jest zestaw Italki, drugie miejsce dla fudzimiaka [za kalki] Cytuj
TomaszDudek Napisano 25 Września 2008 Napisano 25 Września 2008 Italka juz chyba jest dostępna niedawno widziałem w modelarskim. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi