Michał_86 Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 poszukuję in-boxa tego modelu, czy ktoś ma? Chociażby link? Obszukałem cały net i nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Daj spokój, kupuj, oprócz kalkomanii to fajowy model , i -co ważne- po zaniku modelu Italeri najlepszy na rynku, także cenowo [nawet Revell chodzi powyżej tych 35 złociszy ] No chyba że Italeri możesz gdzieś kupić. Aha- jak to się dzieje, że w ofercie Fujimi nic - NIC - nie jest tańsze od Stukasa??? Nawet Ki-43 Hayabusa i Tachikawa Ki36/55 ciut droższe są, o jakieś 5 złociaków? A przecież nie są to wybitnie większe modele.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 po zaniku modelu Italeri najlepszy na rynku, także cenowo [nawet Revell chodzi powyżej tych 35 złociszy ] No chyba że Italeri możesz gdzieś kupić. Ja tam mam z Academy Stuke (z działkami przeciwpancernymi) i też jest ładna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Ja tam mam z Academy Stuke (z działkami przeciwpancernymi No ale to wersja G, ja mam G1 academy - skubany jest sporo za krótki w przedniej części... albo zainwestuję w Airesowski zestaw naprawczy, albo będę udawał, że nic się nie stało Weź go spasuj na sucho - wychodzi ultrakrótki sztukas... Niemniej w wersji D najfajniejszy jest zestaw Italki, drugie miejsce dla fudzimiaka [za kalki] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Italka juz chyba jest dostępna niedawno widziałem w modelarskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi