diabelek682 Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Stworzyłem makietę 60cm na 55cm tylko jeszcze nie wiem co tam ma być ,więc proszę o pomoc skala 1:35 Oto zdjęcie troszkę za duże. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8d60a21a3f335b40.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 zrobiles diorame nie wiedzac po co ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szlachcik1 Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 zrobiles diorame nie wiedzac po co ?! Ha ha ha ha ha dobre, też jestem zdziwiony. Tak na serio to ciężko powiedzieć. To Ty powinieneś wiedzieć co tam chcesz dać, co chcesz przedstawić, jaką scenkę konkretnie. Tak patrząc na Twoją diorke to ja bym np. dał przejeżdżający konwój przez zarośnięty fragment lasu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Tak patrząc na Twoją diorke to ja bym np. dał przejeżdżający konwój przez zarośnięty fragment lasu i partyzantke w wodzie,tuz pod linia brzegową po stronie drogi- z granatami w łapach- jakoby atak przeprowadzali. Takich scenek moznaby setki Roboty co niemiara ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reggy Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 A wy tylko wojna i wojna! Ja bym zobaczył z chęcią jakąś sielankową scenkę z wykorzystaniem figurek z tej kategorii! KLIKNIJ PO FIGURKI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 A wy tylko wojna i wojna!Ja bym zobaczył z chęcią jakąś sielankową scenkę z wykorzystaniem figurek z tej kategorii! KLIKNIJ PO FIGURKI a temu Panu, to już wystarczy....to po sobocie haha? :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabelek682 Posted September 21, 2008 Author Share Posted September 21, 2008 Ale żeby zrobić taki konwój to jakie musiałbym kupić modele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Ja bym zobaczył z chęcią jakąś sielankową scenkę z wykorzystaniem figurek z tej kategorii!KLIKNIJ PO FIGURKI mogłeś ostrzec co to za figurki bo niektórzy są wrażliwi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Ale żeby zrobić taki konwój to jakie musiałbym kupić modele. Słuchaj, no nikt Ci nie powie co chcesz/widzisz- musisz sam zdecydować czy czołgów, czy zaopatrzenie, czy może rekonesans...opcji jest tak wiele, jak pojazdów WWII. Weź pod wzgląd, co dasz rade wykonać- każdy model ma swoje lepsze i gorsze strony(widoczne wnetrze itd) Zajrzyj chociażby w google, poogladaj zdjęcia z epoki(jest dośc sporo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Ale żeby zrobić taki konwój to jakie musiałbym kupić modele. a może Ci jeszcze je skleimy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Mroczkowski Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 peter nie bądź taki do przodu bo Ci tyłu zabraknie... nie będę namawiał na rodzaj pancerki dlatego się spytam W jakim okresie przed czy po 45?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabelek682 Posted September 21, 2008 Author Share Posted September 21, 2008 W okresie 2 wojny światowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Mroczkowski Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 A to ja odpadam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 peter nie bądź taki do przodu bo Ci tyłu zabraknie... przepraszam nie będe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts