diabelek682 Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Stworzyłem makietę 60cm na 55cm tylko jeszcze nie wiem co tam ma być ,więc proszę o pomoc skala 1:35 Oto zdjęcie troszkę za duże. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8d60a21a3f335b40.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 zrobiles diorame nie wiedzac po co ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 zrobiles diorame nie wiedzac po co ?! Ha ha ha ha ha dobre, też jestem zdziwiony. Tak na serio to ciężko powiedzieć. To Ty powinieneś wiedzieć co tam chcesz dać, co chcesz przedstawić, jaką scenkę konkretnie. Tak patrząc na Twoją diorke to ja bym np. dał przejeżdżający konwój przez zarośnięty fragment lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Tak patrząc na Twoją diorke to ja bym np. dał przejeżdżający konwój przez zarośnięty fragment lasu i partyzantke w wodzie,tuz pod linia brzegową po stronie drogi- z granatami w łapach- jakoby atak przeprowadzali. Takich scenek moznaby setki Roboty co niemiara ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 A wy tylko wojna i wojna! Ja bym zobaczył z chęcią jakąś sielankową scenkę z wykorzystaniem figurek z tej kategorii! KLIKNIJ PO FIGURKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 A wy tylko wojna i wojna!Ja bym zobaczył z chęcią jakąś sielankową scenkę z wykorzystaniem figurek z tej kategorii! KLIKNIJ PO FIGURKI a temu Panu, to już wystarczy....to po sobocie haha? :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diabelek682 Napisano 21 Września 2008 Autor Share Napisano 21 Września 2008 Ale żeby zrobić taki konwój to jakie musiałbym kupić modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Ja bym zobaczył z chęcią jakąś sielankową scenkę z wykorzystaniem figurek z tej kategorii!KLIKNIJ PO FIGURKI mogłeś ostrzec co to za figurki bo niektórzy są wrażliwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Ale żeby zrobić taki konwój to jakie musiałbym kupić modele. Słuchaj, no nikt Ci nie powie co chcesz/widzisz- musisz sam zdecydować czy czołgów, czy zaopatrzenie, czy może rekonesans...opcji jest tak wiele, jak pojazdów WWII. Weź pod wzgląd, co dasz rade wykonać- każdy model ma swoje lepsze i gorsze strony(widoczne wnetrze itd) Zajrzyj chociażby w google, poogladaj zdjęcia z epoki(jest dośc sporo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Ale żeby zrobić taki konwój to jakie musiałbym kupić modele. a może Ci jeszcze je skleimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 peter nie bądź taki do przodu bo Ci tyłu zabraknie... nie będę namawiał na rodzaj pancerki dlatego się spytam W jakim okresie przed czy po 45?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diabelek682 Napisano 21 Września 2008 Autor Share Napisano 21 Września 2008 W okresie 2 wojny światowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 A to ja odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 peter nie bądź taki do przodu bo Ci tyłu zabraknie... przepraszam nie będe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi