Adamo722 Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia (edytowane) Ten model to chyba pod Vintage podchodzi bo gąski gumowe rozpadały się pod wpływem dotyku. Malowanie Rosja 1942. Lekko zwaloryzowany jakimiś pozostałościami z modeli. Edytowane 30 Stycznia przez Adamo722 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia (edytowane) Tak serio pytam czy nie szkoda czasu na takie modele kiedy teraz można dostać coś naprawdę porządnego w zbliżonej skali? Gąsienice nawet gdyby się nie rozpadły to i tak niestety wyglądają jak wyglądają. Ale trzeba też wspomnieć o włazach i łączeniu stropu z tylną płytą. Kalki jak naklejki... Życie jest zbyt krótkie żeby bawić się w taki wintydż. Poza tym między tytułem a zdjęciami też się coś nie zgadza... Edytowane 30 Stycznia przez TAW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 30 Stycznia Autor Share Napisano 30 Stycznia Fakt nazwę poprawiłem. Za dużo modeli się uzbierało a i fotki są przy 2-krotnym powiększeniu. Model ma swoje wady ale szkoda mi było go wyrzucić bo przeleżał u mnie chyba co najmniej 30 lat. Jakiś ślad po nim zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia Gąsienice to wyglądają no nieciekawie. Pewnie efekt ich wieku. Też tak mam, że kilka modeli leży w pudle na stosie i czeeeeka. Jeżeli autor jest zadowolony to najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia (edytowane) Gąski to hit , zapasowe na przedzie też, jedynie zielona skrzynia wyszła i plus że powiązane to, teraz tylko postawić koło niego takiego stuga mini art w 72 . Edytowane 31 Stycznia przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia (edytowane) Nie da się ukryć że to taka galeria w stylu tematu "jak hartowała się stal". Jednak okazuje się, że te modele największą wartość mają jako kolekcjonerskie - nieruszone, w folijkach w oryginalnym pudełku. Ale po złożeniu widać jak bardzo odstają w jakości od dzisiejszych wyrobów wiodących producentów. Ale i tak respekt bo z tego co piszesz to ten zestaw być może powstał zanim powstałem ja 15 godzin temu, Evildead napisał: Gąski to hit , zapasowe na przedzie też Tak mi się jakoś skojarzyło... Chyba głodny jestem Edytowane 31 Stycznia przez TAW 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 31 Stycznia Autor Share Napisano 31 Stycznia W kolejnych wersjach z tego co widziałem gąski w pierwszej kolejności poprawili. A jeśli chodzi o towar powyżej SMACZNEGO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi