awiatik Napisano 29 Lutego Autor Share Napisano 29 Lutego Całość sklejona ...pozostał silnik i śmigło. Czas na małe poprawki i podmalówki......i najtrudniejsze: olinowanie. A na koniec pozostałe kalkomanie, lakier i do szafy. Będzie zabawa. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 2 Marca Share Napisano 2 Marca Niesamowite… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 2 Marca Autor Share Napisano 2 Marca Godzinę temu, Wachmistrz napisał: Niesamowite… Niesamowitym jest to że udało mi się zachować pełną geometrię tego letadła. Oby tylko teraz czegoś nie popsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 15 Maja Autor Share Napisano 15 Maja Po kilku tygodniach leniuchowania, wróciłem do tego warsztatu. Czas na naciągi....powolnie mi to idzie. Dla równowagi psychicznej, chyba wezmę na warsztat jakiś model bez naciągów i linek....... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja W dniu 15.05.2024 o 09:58, awiatik napisał: Dla równowagi psychicznej, chyba wezmę na warsztat jakiś model bez naciągów i linek....... To tak nie działa... ja wziąłem i wcale mi nie lepiej. Ciśnij te naciągi, będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi