JŚ Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 myślałem nawet żeby kupić AMX z Hellera i wziąść samą wieżę Nawet dla samej wieży, nie ma co go kupować - jest beznadziejna ... Tak więc fajnie, że Karaya zrobiła konwersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Juz lepiej znajdź sobie jakąś izraelską dziewkę, które podobno urodą nie odbiegają od Polek. żadne nawet nie zblizaja sie do Polek ;D Chyba nie do końca wiesz o czym mówisz (piszesz) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 26 Września 2008 Autor Share Napisano 26 Września 2008 Zgadzam się w 100% z przedmówcą :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Chyba nie do końca wiesz o czym mówisz (piszesz) ! albo ty nie zdajesz sobie sprawy o czym mowie... (od razu mowie ze nie jestem rasista, ksenofobem, homofobem, neo-nazista i nie znam Rona Asmusa ani nie jestem antysemita...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi