Przemo1CK Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Witam ! Z ogromnej dumy i radości spowodowanej narodzinami mojej ukochanej córeczki Wykonałem ten oto czołg - czyli mój pierwszy amerykański pojazd od początku przygody z plastikami Przedstawiam M4A3 : Pozdrawiam Tata Przemysław Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panzer_lehr Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Wygląda dobrze. Oby tak dalej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Chyba nie zamierzasz Przemku swojej córeczce ( GRATULACJE!) dać ten czołg do zabawy? Skąd ta nagła zmiana skali? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemo1CK Posted September 25, 2008 Author Share Posted September 25, 2008 Chyba nie zamierzasz Przemku swojej córeczce ( GRATULACJE!) dać ten czołg do zabawy? Jak będzie miała ze 4 latka to kto wie hehe Skąd ta nagła zmiana skali? raz na rok robię coś w 1:48, w zeszłym był Steyr 1500, a w tym sherman... i na ten rok starczy hehe Pozdrawiam Przemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysztof66 Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 oj teraz będziesz miał mniej czasu na sklejanie,wiem co mówie Gratuluje i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDow FoX Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 nawet niezły, troche wierza za czysta ale ogólnie ok i zdrowie na cześć Tatusia Gratulacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Gratuluję ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Widzę że wlazłeś w moją działkę. Chodzi o Shermany, i muszę przyznać, że za bardzo na zdrowie ci to nie wyszło. Przede wszystkim to co się rzuca w oczy to cały układ jezdny w jednym kolorze, nie pomalowane bandaże kół jezdnych jak kółek nośnych. Kolor kamo jest bardziej odpowiadający pojazdom radzieckim wg mnie bardziej odpowiednim kolorem jest kolor H-155. Mam nadzieje, że się nie obrazisz za tych kilka słów. A po za tym to GRATULUJE NARODZIN CÓRECZKI. Aha jeszcze jedno amerykanie wozili kupę różnych rzeczy na czołgu, a ten wydaje się trochę pusty. Pozdrawiam I.Z. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avemark Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Gratulacje i to podwójne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts