Przemo1CK Napisano 24 Września 2008 Napisano 24 Września 2008 Witam ! Z ogromnej dumy i radości spowodowanej narodzinami mojej ukochanej córeczki Wykonałem ten oto czołg - czyli mój pierwszy amerykański pojazd od początku przygody z plastikami Przedstawiam M4A3 : Pozdrawiam Tata Przemysław Cytuj
Mierzu Napisano 25 Września 2008 Napisano 25 Września 2008 Chyba nie zamierzasz Przemku swojej córeczce ( GRATULACJE!) dać ten czołg do zabawy? Skąd ta nagła zmiana skali? Cytuj
Przemo1CK Napisano 25 Września 2008 Autor Napisano 25 Września 2008 Chyba nie zamierzasz Przemku swojej córeczce ( GRATULACJE!) dać ten czołg do zabawy? Jak będzie miała ze 4 latka to kto wie hehe Skąd ta nagła zmiana skali? raz na rok robię coś w 1:48, w zeszłym był Steyr 1500, a w tym sherman... i na ten rok starczy hehe Pozdrawiam Przemo Cytuj
krzysztof66 Napisano 25 Września 2008 Napisano 25 Września 2008 oj teraz będziesz miał mniej czasu na sklejanie,wiem co mówie Gratuluje i pozdrawiam Cytuj
ShaDow FoX Napisano 25 Września 2008 Napisano 25 Września 2008 nawet niezły, troche wierza za czysta ale ogólnie ok i zdrowie na cześć Tatusia Gratulacje Cytuj
imek46 Napisano 25 Września 2008 Napisano 25 Września 2008 Widzę że wlazłeś w moją działkę. Chodzi o Shermany, i muszę przyznać, że za bardzo na zdrowie ci to nie wyszło. Przede wszystkim to co się rzuca w oczy to cały układ jezdny w jednym kolorze, nie pomalowane bandaże kół jezdnych jak kółek nośnych. Kolor kamo jest bardziej odpowiadający pojazdom radzieckim wg mnie bardziej odpowiednim kolorem jest kolor H-155. Mam nadzieje, że się nie obrazisz za tych kilka słów. A po za tym to GRATULUJE NARODZIN CÓRECZKI. Aha jeszcze jedno amerykanie wozili kupę różnych rzeczy na czołgu, a ten wydaje się trochę pusty. Pozdrawiam I.Z. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi