Pszczółka Napisano 8 Sierpnia 2006 Share Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam mam problem i chcę sie zapytać jak przyklejacie i czym przyklejacie szkiełka z lamp albo szyby bo nie chce upackac z kleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 8 Sierpnia 2006 Share Napisano 8 Sierpnia 2006 viewtopic.php?t=288 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 11 Sierpnia 2006 Share Napisano 11 Sierpnia 2006 Clear Fix Humbrol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 11 Sierpnia 2006 Share Napisano 11 Sierpnia 2006 Zgadzam sie z przedmowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 11 Sierpnia 2006 Share Napisano 11 Sierpnia 2006 wikol :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ergie Napisano 12 Sierpnia 2006 Share Napisano 12 Sierpnia 2006 zwykły bezbarwny lakier Humbrola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 12 Sierpnia 2006 Share Napisano 12 Sierpnia 2006 zwykły bezbarwny lakier Humbrola Ale lepiej błyszczący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 13 Sierpnia 2006 Share Napisano 13 Sierpnia 2006 Zdecydowanie błyszczący bezbarwny. Trzyma dobrze po wyschnięciu nie daje po oczach. ja tak kleiłem wszystkie szyby w moim cywilnym Blitzu i jak na mój gust jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 13 Sierpnia 2006 Share Napisano 13 Sierpnia 2006 Jan szyby kleje vikolem i tez jest ok pozd4r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi