MayonesEXG7 Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego (edytowane) Odświeżam sobie ndla fun'u starego kapcia. Pierwszy w 72,jaki przyszło mi model robić. Odgrzewany kotlecik. Dodane uchwyty,fakturę wieży i spawy. Edytowane 28 Lutego przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 29 Lutego Autor Share Napisano 29 Lutego Baza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 29 Lutego Autor Share Napisano 29 Lutego (edytowane) Lakier. Siadło dobrze. Na żywo jaśniejsza barwa. Edytowane 29 Lutego przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 29 Lutego Share Napisano 29 Lutego Cos ten kolor mi dziwnie wyglada. Taki moco żółty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca Tragicznie to wygląda... Spawy niedopasowane do skali ( na 1/35 może od bidy by uszły) plus w miejscach gdzie nie występowały ( kadłub). Polecam przejrzeć zdjęcia Teciaków. Jaki sens ma robienie faktury odlewu w 1/72 jak w 1/35 nie ma ona za bardzo sensu? Po przeskalowaniu wyszło by Ci że są to płyty na których 200 lata obficie pasła się Ruda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 9 Marca Autor Share Napisano 9 Marca (edytowane) Wash,obitki oleje. Traktuje model dla fanu, w porównaniu jak wyglądał wcześniej. Idealny nie jest. Poniosła mnie fantazja, spawy zrobiłem bo chciałem spróbować. Oj tam oj tam. Sami dobrze wiecie i widzicie, że w 72 nie robię wcale. Edytowane 10 Marca przez MayonesEXG7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 12 Marca Autor Share Napisano 12 Marca (edytowane) Psik psik Edytowane 12 Marca przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 16 Marca Autor Share Napisano 16 Marca (edytowane) Brudzing. Dorobiłem line z struny ernie ball 0.30 i uchwyty z gorącrj ramki wypraski plus epoxy putty. Praktycznie wsio i wracam do dużego teciaka. Edytowane 16 Marca przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 21 Marca Autor Share Napisano 21 Marca Link do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi