ShaDow FoX Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 (edytowane) Witam, relacja z budowy nie była dobra, ale wyjaśniłem dlaczego. Tygryska uważam za zakończonego malowany pactrami, brudzenie troche suchego pędzla i "suchych pasteli" malowanie z Normandii SS Pz.Abt. 101, na tym zdjęciu, na którym jest rozłozony na 3 częsci, widać nie podmalowaną wannę, to już poprawiłem jest na szaro tylko nie mam aparatu żeby uaktualnić fotkę. Edytowane 27 Września 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 szczerze przyznam że wnętrze mnie zatkało brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Ogólnie robi pozytywne wrażenie. Razi mnie tylko twarz tej figurki, płaty po zerwanym zimmerincie i te "włosie" na kołach (wywaliłbym je). Bierz sie za kolejny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 27 Września 2008 Autor Share Napisano 27 Września 2008 dzięki za komentarze a zimmerit wiem, że nierealny, ale miałem taką wizję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Wnętrze zapiera dech w klacie Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasa Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 A wnętrze to zestawowe czy dokupywałeś oddzielnie?Modelik zajefajny ,a wnętrze to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Wierzbicki Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 Mocny arsenał nie ma co Jakby taki wybuchł to by dużo fajerwerków było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 Bardzo fajny ten środek. Dałeś radę chłopie! I błotko też super Twarz tego żołnierza taka trochę...hmmm...długo musi być już na froncie... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 Brawo za próby samodzielnego wykonania zimma, we wnetrzu aakcentowałbym bardziej washowo białe powierzchnie- widać obicia a "kontur" mało co, wyjęłoby więcej to, co napisałem wyżej. N/t figur sie nie wypowiem, bo to czarna magia dla mnie :( do nastepnego pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi