mike79 Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 Super model ... Bardzo mi sie podoba !!! Gratuluje!!! Kiedy ja tak bede robil:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 Jak kierowca ruszyłby tego StuGa to koło napędowe pociągnęłoby cały nadmiar gąsienicy i przed sobą StuG miałby kapcia. Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 Siatki były uzywane do kamuflarzu mozna to sprawdzić w książce- STUG W AKCJI, A. Majewskiego str.155 Hej- siatki- owszem... By były bardziej autentyczne, powinieneś zadać sobie więcej trudu i powyciągać z fragmentów gazy co druga nitkę z oplotu, jak i osnowy, no i uzupełnić jej wygląd o fragmenty sztucznego listowia itp. Potem dopiero zwilżone wodą rozłożyć i uformować na pancerzu i pomalować... Tak trzymać! Poszukujcie, a będzie Wam odnalezione!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 By były bardziej autentyczne One wyglądają jak sieć rybacka. Ja próbowałem z bandażem są znacznie lepsze tylko trzeba je delikatnie naciągnąć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 One wyglądają jak sieć rybacka. Ja próbowałem z bandażem są znacznie lepsze tylko trzeba je delikatnie naciągnąć. Gaza jest delikatniejsza i można ją łatwiej uformować. Zapewniam- przećwiczyłem to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 Gaza jest delikatniejsza i można ją łatwiej uformować Tylko, że gaza ma mniejsze odstępy między tymi nitkami a bandaż większe i oto właśnie chodzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antyvirus Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 I wystarczy pomalować gaze i posypać np. herbatą zieloną. Uzyskacie listowie i coś co przypomina siatke maskującą a nie tylko pomalowaną sieć rybacką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 Jak dla mnie rewelacja, malowanie i "ozdobienie" czołgu jest rewelacyjne - dla mnie to odległa galaktyka. Można się tylko przyczepić co do samych figurek, ale one zawsze wyglądają nienaturalnie, takie manekiny ;) gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Gaza jest delikatniejsza i można ją łatwiej uformować Tylko, że gaza ma mniejsze odstępy między tymi nitkami a bandaż większe i oto właśnie chodzi Pozdrawiam ... I wygląda jak bandaż... albo sieć z lin okrętowych...- patrz zdjęcie wyżej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 knightrider punkt 10 regulaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 bardzo mi się podoba tylko kotek trochę za sterylny. na ziemi tyle błota a on bielutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 knightrider punkt 10 regulaminu Teraz jest dobrze ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 dobra robota...żywe kolory tak jak lubię.....popracuj nad podstawką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi