hlystek Napisano 16 Marca Share Napisano 16 Marca (edytowane) Model jak w tytule. Wypraski w folii wyjęte w celu weryfikacji. Znajomy dał mi powtórkę na zlecenie. Dwoch nie będe kleił. Sprzedam za 160 + koszt wysyłki paczkomatem 15 zł. Edytowane 19 Marca przez hlystek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlystek Napisano 19 Marca Autor Share Napisano 19 Marca Obniżka na 160 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca Kupię za 165 z przesyłką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlystek Napisano 25 Marca Autor Share Napisano 25 Marca Ok.priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 5 Kwietnia Share Napisano 5 Kwietnia Model zakupiłem przed świętami odrazu przelałem sprzedającemu na konto .Od tego czasu mnie zwodzi mówi że wyśle jutro i tak cały czas ,mam dosyć, proszę kogoś o pomoc co można zrobić w takim przypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 5 Kwietnia Share Napisano 5 Kwietnia Wyślij sprzedającemu wezwanie do zwrotu pieniędzy lub dostarczenie modelu w ciągu 7 dni i wydrukuj sobie. Jak tego nie zrobi idź na policję z wezwaniem i dowodem wpłaty i zgłoś oszustwo. Będzie to go później kosztowało znacznie więcej kasy a ty przynajmniej masz szansę na jej odzyskanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi