MayonesEXG7 Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca (edytowane) Edytowane 21 Marca przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca Mieli tak zaawansowaną technikę jak lornetki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca Kombinezon też chyba raczej bardziej granatowy niż niebieski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca Bywały też mocno niebieskie? (mam nadzieję bo sam wczoraj malowałem takiego figuranta na niebiesko.. :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca No dobrze by było jakby jakiś expert w tym temacie się wypowiedział jak to z tym kolorem było , też jestem ciekaw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca (edytowane) Znalazłem jeszcze coś takiego, w sumie to napisali niebiesko/czarny. http://www.ponyexpressfirearms.com/products/soviet-original-wwii-army-tank-corps-coveralls/ Edytowane 21 Marca przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca Drogo sobie liczą! To jednak mit, że RKKA była wyposażona po taniości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca 29 minut temu, WPR napisał: Drogo sobie liczą! To jednak mit, że RKKA była wyposażona po taniości. Chętnych jak widać nie brakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca W dniu 21.03.2024 o 12:08, WPR napisał: Mieli tak zaawansowaną technikę jak lornetki? Jak "pożyczyli" od kogoś to mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca Znaczy wynaleźli, w zdobytym okopie choćby. Co do koloru kombinezonu - zawsze można uznać że to granatowy, tylko sprany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi