Paweł216 Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Coś linki nie działają chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Chyba....... na pewno, popraw to bo moderatorzy nie będą wyrozumiali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 29 Września 2008 Autor Share Napisano 29 Września 2008 Bo ne wiem czy to u mnie na kompie nie działają czy ogólnie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Paweł ogólnie, bo u mnie tez. a błąd 404 nie jest winą twojego komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwendacz Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Nom u mnie też nie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 nie dziala bo linki sa nie dokonczone gdzies zgubił srodek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi