tomek14147 Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 (edytowane) Witajcie. Oto in-box KonigTigera Dragona z figurkami. Wzory malowania figurek i czołgu: W zestawie mamy 2 takie ramki, co pozwala zrobić nam 8 żołnierzy: Także mamy 2 takie ramki z oporządzeniem: I tutaj druga część tej ramki: Mamy też 2 takie z uzbrojeniem: No i wypraski samego modelu: Edytowane 30 Września 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Te zdjęcia to o kant dupy rozbić... Nie dość że większość z nich się nie otwiera, to jeszcze jedyne co na nich widać do białe plamy! Super in-box... Ludzie - jak coś robicie, to róbcie to porządnie. Np. Grzegorz w walkaroundzie wszystkie tematy ma bardzo przyzwoite. EDIT:: Już się wszystkie otwierają, ale ich jakość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Ludzie - jak coś robicie, to róbcie to porządnie Nie no fotki to 23MP Pomniejszony mój koenigstiger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 29 Września 2008 Autor Share Napisano 29 Września 2008 Dobra jutro porobie lepsze, bo miałem tylko na chwilę aparat. Przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Przepraszam. Nie przepraszaj tylko rób lepsze fotki... Chyba nie nie zląkłeś, że tak najechałem na Ciebie - co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 29 Września 2008 Autor Share Napisano 29 Września 2008 Nie, nie, ale po prostu nawet nie zdążyłem ustawień pozmieniać, dlatego takie benadziejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Schnell mach schnell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 nawet nie zdążyłem ustawień pozmieniać, dlatego takie benadziejne To następnym razem zdjęcia rób na spokojnie bo, jak znowu wyjdą beznadziejne to się z powrotem przypałętam... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 29 Września 2008 Autor Share Napisano 29 Września 2008 Wiem, wiem, może nawet jeszcze dzisiaj poprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Jak coś będę czekał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi