PUSH-UPEK Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyziek Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Bardzo ładny. Przesadny brud na hełmie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushi Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Bardzo ładna figurka. Niestety zauważyłem pewne niedociągnięcia. Facet stoi na cegłach a na hełmie, butach i płaszczu ma błoto/piach? Wiem, mógł się oczywiście wytarzać kilometr wcześniej w jakiejś kałuży, ale to po prostu trochę dziwnie wygląda. Dlaczego płaszcz, buty i hełm są brudne a dłonie, twarz, oporządzenie i broń czyściutkie? Jeśli solidnie brudzisz niektóre części figurki to przybrudź też delikatnie pozostałe elementy. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzemoch Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyvirus Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 Bardzo ładny.Przesadny brud na hełmie Tu musze sie nie zgodzić. W wojsku na poligonie jak raz zdetonowali mine, to mimo, że byłem w okopie to wyglądałem jakby mnie ktoś w bagno wrzucił. Pozatym popularne było "dbanie o własną dupe" i sami wojacy nakładali błota na chełmy. Zwłaszcza tarcze aż sie prosiły o "prezent" od snajpera i były bardzo często zakrywane błotem. Co do reszty to zgadzam sie. przydało by sie pobrudzić reszte niemiaszka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankista17 Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 to na spodniach i butach wygląda jak zamoczony pył z cegieł. Przecież widać że ubrudzone są części ciała które są używane do leżenia/strzelania t.j. kolana i łokcie. Ogólnie jest zajefajnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDow FoX Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 dla mnie też ładnie się prezentuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BART Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 Fajnie zrobiona figurka podoba mi się brudzenie hełmu a co do wyposażenia to mogło by być troszeczkę zakurzone (ale kto widział brudną broń przecież może nie wystrzelić wtedy kiedy będzie potrzeba ). Super Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts