slamacek Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia Skoro trafiłem go na eBayu za 31 dolarów i dopiero co do mnie dojechał (wczoraj), to grzechem byłoby zostawienie go w szafie. Niespieszny warsztat cysterny wraz z ciężarówką i gazikiem Kurogane (a może jeszcze motorem) do podglądania na pojazdach wojskowych. Tenże Nick tutaj. Prawdopodobnie prosto z pudła, chyba tylko lufy karabinów dostanie wytoczone bo trochę ich się w szafie ostatnio zebrało. Mam też gdzieś jeszcze żywiczną kabinę, ale czy wstawiać ją do tego modelu zadecyduję później. Na razie grzebię w książkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia Nie wstawienie żywicy to taki sam grzech modelarski jak brak nitowania od skali 1/48 . Model ładnie się składa , żywica pasuje dobrze. POWODZENIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 6 Kwietnia Autor Share Napisano 6 Kwietnia (edytowane) Się Hasegawa nie postarała - pięć pozostałości do usunięcia na na jednej burcie, sześć na drugiej kokpit żywiczny zostaje na drugiego Toryu, nitowanie w planach Edytowane 6 Kwietnia przez slamacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 13 Kwietnia Autor Share Napisano 13 Kwietnia Chwalić się nie mam czym. Mało czasu, naprawdę mało, raptem trochę przy kabinie posiedziałem, a jeszcze trochę przy niej pracy mnie czeka… Ale jest drugi Toryu, siądę do niego (bo jak wiadomo parami może będzie szybciej) od środy. i pytanie do Was - może ktoś ma niepotrzebną ramkę X (to zamkniete oszklenie kabiny tylnego strzelca), które Hasegawa dołożyła do modelu w barwach kotnictwa Mandżurii i wersji kamikaze (numery 07315, 09858 i 09909). Kupię, pożyczę, wymienię… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi