Bartini Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 (edytowane) Witam Ukończyłem mój drugi model Man Tga Italeri. Wszystkie błędy poprawię w następnym modelu myślę że będzie nim Renault Magnum.Dobra koniec gadania.Zapraszam do oglądania modelu: Pozdrawiam Edytowane 1 Października 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 Moją opinię na temat niektórych elementów znasz Niemniej jednak model będzie ładną ozdobą kolekcji i będzie się prezentował na półce Kupuj kolejny model i ćwicz...każdy kolejny będzie pod względem wykonania jeszcze lepszy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 Szkoda że felgi nie są pomalowane , no i ze nie zmieniłeś koloru poduch i ze nie przybrudziłeś siodła ... tak to miedzy modelami na półce moze prezetować sie nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 hmmm. błędy kazdy z nas popełna ale jak tylko masz chęci i widzisz te błedy to juz ich nie popełnisz i nastepny model bedzie o tyle lepszy...Jak na drugi model to bardzo ładne ( przynajmniej z daleka), kolorek tez jest oki...no to czekamy na Magnumkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 Kruger tylko w sumie po co brudzić siodło jak na reszcie pojazdu nie ma nawet pyłka kurzu? Model mi się podoba zwłaszcza, że to jest dopiero drugi pojazd w twoim wykonaniu. Żal tylko tych poduch, które są czarne, ale i tak jest fajnie w drugim modelu też miałem inny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 Kruger tylko w sumie po co brudzić siodło jak na reszcie pojazdu nie ma nawet pyłka kurzu? Model mi się podoba zwłaszcza, że to jest dopiero drugi pojazd w twoim wykonaniu. Żal tylko tych poduch, które są czarne, ale i tak jest fajnie w drugim modelu też miałem inny kolor No w sumie racja , ale to srebrne siodło troche razi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 No modelik jak na 2 to ładny. Kilka rzeczy jest które rażą np. poduchy czerwone, Niepomalowana górna szybka,uszczelki od świateł,nie pomałowane uszczelki szyb itp... bla bla bla . Ale i tak ładnie się prezętuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 2 Października 2008 Autor Share Napisano 2 Października 2008 Dzięki koledzy,macie racje.Myślę że Magnuma wyjdzie mi o wiele lepiej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 No to powodzenia przy Magnumce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 2 Października 2008 Autor Share Napisano 2 Października 2008 Dzięki na razie sklejam Harriera i w międzyczasie składam fundusze na Magnumcię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 Model ładnie się prezentuje nie pasuje mi tu tak jak koledzy wyżej napisali srebne siodło, czerwone poduszki i srebny gril jakoś nie pasuje mi do tej kolorystyki, ale to sprawa gustu no i felgi. A tak model na półeczkę ładny. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 W kwestii formalnej. Naklejki dopuszczalnych prędkości powinny być w odwrotnej kolejności, boczne osłony od wewnątrz chyba nie zostały pomalowane (widać oryginalny niebieski kolor plastiku) oznaczenie przynależności państwowej środka transportu lepiej prezentuje się na tylniej ścianie. Natomiast flaga UE wpasowana idealnie. Mi się w tym miejscu podoba, aczkolwiek poszukaj gdzieś drugiej i walnij też na prawym boku. A tak model prezentuje się wyśmienicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drzazga mariusz Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 Powiem tak,model fajny,osobiście trzy lata takim jeżdziłem i widzę małe różnice w malowaniu.Felgi srebrne,siodło ciemniejsze,błotniki i nadkola miałem szare,kliny są przy wszystkich ciężarówkach żółte,na globie niema napisu MAN,ten napis powinien być widoczny na spojlerze.Poduszki powinny być czarne.To kilka uwag od kierowcy który takim MAN-em przejechał 400tysięcy kilometrów.Pozdrawiam Mariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi