rudy0007 Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia Jak w temacie kupię kalki do Pe-2, najbardziej zależy mi na malowaniach z krokodylami. Ewentualnie kupię cały zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia Mam ten zestaw i kalki z krokodylami mogę sprzedać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 6 Kwietnia Autor Share Napisano 6 Kwietnia 1 minutę temu, Xmen napisał: Mam ten zestaw i kalki z krokodylami mogę sprzedać. Świetnie, resztę dogadamy na PW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 7 Kwietnia Autor Share Napisano 7 Kwietnia Temat dalej aktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 25 Kwietnia Autor Share Napisano 25 Kwietnia Kalki zakupione więc temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi