hamp Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia Istnieje? Ich strona zatrzymała się na roku 2009. Jak szukałem blaszek do RWD-8 z IBG to nawet ich nie było na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia Aktualnej oferty PARTa szukaj na stronie JADARHOBBY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia 24 minuty temu, hamp napisał: Jak szukałem blaszek do RWD-8 z IBG to nawet ich nie było na stronie. Jadar jest też na Allegro. Są tu też blaszki do RWD-8 https://allegro.pl/oferta/part-s72-255-1-72-rwd-8-dwl-pws-ibg-13671643423 No i tu masz możliwość na darmowa wysyłkę od 45zł (jak masz Smarta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 12 Kwietnia Autor Share Napisano 12 Kwietnia Dzieki GRZEŚ, to już załatwione. Bardziej mnie interesuje co z firmą. Nie widać nowości, czy tylko klepią to co kiedyś zrobili? Ew. sprzedają resztki produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia Zajrzałem do mojego ulubionego sklepu i najnowszy zestaw Parta pojawił się latem zeszłego roku i ma numer S72-273. Raczej nie można więc powiedzieć, że nie robią nic nowego i wyprzedają tylko zapasy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi