szyszka Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia Witam, jak obiecałem wstawiam galerie jedenastki W tym modelu starałem się ograniczyć brudzenie do minimum zdjęć kokpitu niestety nie mam, co opisałem w warsztacie A tak prezentuje sie w porównaniu z moim p Fokkerem E.V 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia "Pułaszczaków" nigdy za wiele i sam pewnie zrobię jak w końcu zdecyduję, który bardziej użytkownikoprzyjazny IBG czy AH. A teraz parę minusów: brak wylotów skrzydłowych km (co dziwne biorąc pod uwagę okopcenia na płatach) i nie obrobiona krawędź natarcia płata, I takie pytanko co się stało w ster kierunku? Wygląda jakby pękł górny zawias: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano 13 Kwietnia Autor Share Napisano 13 Kwietnia 5 minut temu, Baas ArK napisał: "Pułaszczaków" nigdy za wiele i sam pewnie zrobię jak w końcu zdecyduję, który bardziej użytkownikoprzyjazny IBG czy AH. A teraz parę minusów: brak wylotów skrzydłowych km (co dziwne biorąc pod uwagę okopcenia na płatach) i nie obrobiona krawędź natarcia płata, I takie pytanko co się stało w ster kierunku? Wygląda jakby pękł górny zawias: Z tym sterem to bardzo ciekawie sie stało, bo faktycznie na zdjeciu wyglada dziwnie, ale wzialem go teraz do reki i wszystko jest rowno, bez żadnych uszkodzeń itp. A co do tych okopceń to wielkie dzieki, bo jako że nie znam sie na konstrukcji jedenastki to nie wiedziałem co to wogole jest i do czego słuzy i zrobiłem okopcenia, na szczęście to jeszcze świeży olej wiec da sie naprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia No to po raz kolejny wychodzi, że makro wrogiem modelarza . A napisz jeszcze skąd wogóle wziął się pomysł na okopcenia na płata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 14 Kwietnia Share Napisano 14 Kwietnia Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 14 Kwietnia Share Napisano 14 Kwietnia (edytowane) 20 godzin temu, Baas ArK napisał: A teraz parę minusów: ... I skąd przy pezetelce amerykańskie kanistry wojennej (lub nawet powojennej) produkcji... Edytowane 14 Kwietnia przez gajowy z wąsami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi