Adamo722 Napisano 24 Kwietnia Share Napisano 24 Kwietnia W dniu 22.04.2024 o 22:54, Luck82 napisał: Dokładnie, ale zauważyłem to na samym końcu, gdy je przykleiłem już kropelką do kół, więc nie chciałem już demolować modelu. To nie problem bo w rzeczywistości były zakładane różnie. Sporo zdjęć jest w necie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luck82 Napisano 24 Kwietnia Autor Share Napisano 24 Kwietnia (edytowane) 2 godziny temu, Adamo722 napisał: To nie problem bo w rzeczywistości były zakładane różnie. Sporo zdjęć jest w necie Faktycznie. Przejrzałem neta i dość szybko natrafiłem na zdjęcia z gąsienicami założonymi jak u mnie na modelu Dzięki. Edytowane 24 Kwietnia przez Luck82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 24 Kwietnia Share Napisano 24 Kwietnia W dniu 22.04.2024 o 22:54, Luck82 napisał: Dokładnie, ale zauważyłem to na samym końcu, gdy je przykleiłem już kropelką do kół, więc nie chciałem już demolować modelu. Poniżej masz fotki pojazdów które mają odwrócony ciąg traków jeden muzeum a drugi z okresu wojny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luck82 Napisano 24 Kwietnia Autor Share Napisano 24 Kwietnia (edytowane) Dzięki Tak jak pisałem, przy pracach nad kolejnymi modelami planuje już robić szerszy research, żeby nie było takiej amatorki Edytowane 24 Kwietnia przez Luck82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi