mig Napisano 11 Maja Share Napisano 11 Maja Fiat G.55 Serii I. Do modelu dodałem pasy do fotela pilota - AML. Dorobiłem rurkę Pitota z igły i zaczep na stateczniku pionowym do linki antenowej. Przerobiłem mocowanie śmigła tak aby się mogło kręcić. Model malowany akrylami Hataka, Italeri, Humbrol, pędzlem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 11 Maja Share Napisano 11 Maja Ode mnie plus za wybór tematu. Trochę pomieszałeś oznaczenia na skrzydłach. Powinny być w lustrzanym odbiciu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Maja Autor Share Napisano 12 Maja 14 godzin temu, MIRO napisał: Trochę pomieszałeś oznaczenia na skrzydłach. Powinny być w lustrzanym odbiciu. Rzeczywiście źle je nakleiłem. Trzeba będzie z tym jakoś żyć. Skupiłem się na tym, żeby przykleić flagę prawidłowo to pomieszałem oznaczenia na skrzydłach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi