piotrkur Posted May 29, 2024 Share Posted May 29, 2024 Witam!Kupię/wymienię/otrzymam dowolną wannę kadłuba Shermana w 1:35,może być z zawieszeniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinello Posted May 30, 2024 Share Posted May 30, 2024 Sprawdz na portalach aukcyjnych czy ktoś nie sprzedaje gotowych modeli lub złomu modelarskiego. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrkur Posted May 30, 2024 Author Share Posted May 30, 2024 Sprawdzam ale może komuś się marnuje na składzie.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MayonesEXG7 Posted May 31, 2024 Share Posted May 31, 2024 (edited) Mi została przednia płyta z shermana m4a3 76mm zvezdy i bok wiezy,plastikowa lufa, starsze okrągłe duża copola z włazami.Nie wykorzystałem tego,bo dałem późniejszy węższy. Jak coś szukasz, to pisz na priva. Edited May 31, 2024 by MayonesEXG7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts