piotrkur Napisano 29 Maja Share Napisano 29 Maja Witam!Kupię/wymienię/otrzymam dowolną wannę kadłuba Shermana w 1:35,może być z zawieszeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 30 Maja Share Napisano 30 Maja Sprawdz na portalach aukcyjnych czy ktoś nie sprzedaje gotowych modeli lub złomu modelarskiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 30 Maja Autor Share Napisano 30 Maja Sprawdzam ale może komuś się marnuje na składzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 31 Maja Share Napisano 31 Maja (edytowane) Mi została przednia płyta z shermana m4a3 76mm zvezdy i bok wiezy,plastikowa lufa, starsze okrągłe duża copola z włazami.Nie wykorzystałem tego,bo dałem późniejszy węższy. Jak coś szukasz, to pisz na priva. Edytowane 31 Maja przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi