TankRed1070 Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 Panzerze muszę pogrzebać w literaturze. To fakt że większość techaków jakie widziałem miała numer 4 cyfrowy ale zdałem się na publikację kagero bodajże i dołączone do niej maski. Czy maryjałger plany tych żaluzji? W TopShots33 masz tyle zdjęć że możesz je odtworzyć bezproblemowo. A tu: viewtopic.php?t=6473&start=45 moja nieśmiała próba ich wykonania w 1/72 ':?' A tu masz bardzo wyczerpujacą informację odnośnie pokryw silnikowych: viewtopic.php?t=1265&postdays=0&postorder=asc&start=15 Z tym, że nie sugeruj się nią za bardzo bo serbowie część żaluzji chyba demontowali. Trochę żal, że nie zrobiłeś przewodów paliwowych Ale malowanie i błocenie zachwyca. Jak żywy. Tak trzymać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCzarnowicz Napisano 10 Października 2008 Autor Share Napisano 10 Października 2008 Postanowiłem zrobić model prosto z pudła. Wiedziałem co za tym idzie. Z numerami przyznaje że to wtopa. Myśle jednak że za jakiś czas do niego wrócę, Dorobie żaluzje iskrownik i przewody. W mojej głowie zrodził się też pomysł jak przekłuć porażkę z numerami w zwycięstwo: zamaluje delikatniusią warstewką numery i naniore jeszcze raz zmienione. Później przewas:bip:e ten rejon, co powinno lekko wyciągnąć kontur starych cyfr pokazując ich przemalowanie na nowe. Robert, nie lubie kombinowac z WB w cyfróweczkach które normalnie służą do dokumentacji w pracy po tym jak kolega raz cykał zabytki po nocy przy sztucznym świetle a później zapomiał to zmienić przez co cała dokumentacja z następnego dnia była..... NIEBIESKA!!! TankRed dziekuję za pomoc. Takie "drogowskazy" jak twoje czy Panzera wiele mi pomagają. A twoją budowę doglądam jak tylko pojawia się udate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 Pancerka to nie moja dziedzina ale ten model wygląda jak by przed chwilką przyjechał z poligonu.Tylko go jeszcze wsadzic na dioramke to bym pomyślał że są to zdjęcia z jakiś cwiczeń UW.Gratulacje i słowa uznania dla warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi