martinello Napisano 6 Czerwca Share Napisano 6 Czerwca (edytowane) [EDIT 07.08.2024] Witam Uaktualniam ofertę, aby nie tworzyć nowego teamtu Pozycja 1 - Sprzedane Pozycja 2 - kalkomanie z napisami eksploatacyjnymi z modelu Eduarda R0022 - mam 2 sztuki do sprzedania Nieruszone z folią zabezpieczającą. Cena 10 pln/ sztukę + koszt przesyłki inpostem wg cennika. Pozycja 3 - Sprzedane Pozycja 4 - Części nadmiarowe z modelu Eduard R0021 "P-51 D Mustang" - ramka z uzbrojeniem plus kołpak i wydechy cena - 10 pln plus koszt przesyłki inpostem. Pozycja 5 - kompletne (patrz uwaga na zdjęciu) plastikowe wnętrze kabiny wraz z blaszką z modelu Eduard R0021 "P-51 D Mustang" cena - 20 pln plus koszt przesyłki inpostem. Zakup pozycji 4 lub 5 premiuję przypinką z modelu Mustanga: Edytowane 9 Września przez martinello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 7 Czerwca Autor Share Napisano 7 Czerwca (edytowane) nieaktualne Edytowane 7 Września przez martinello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca 12 godzin temu, martinello napisał: 4. Zestaw kalkomanii Exotic Decals 72020 Swiss Gustavs Over Alps #1 Me 109G-6 In Swiss Air Force - Part 1 Brak kalkomanii do trzeciego malowania. Cena - 10 plm plus przesyłka inpostem. Marcin, zdajesz sobie sprawę że "bez trzeciego malowania" z tego co zostało nie obkleisz kompletnego modelu - czy to do J-702 czy do J-711 zawsze czegoś zabraknie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 8 Czerwca Autor Share Napisano 8 Czerwca Tak, analizowałem to Główne oznaczenia można wymalować od masek. Mnie interesuje tylko 3 wariant, a może ktoś będzie chciał wykonać pierwszy lub drugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 10 Czerwca Autor Share Napisano 10 Czerwca Uaktualniłem ofertę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 7 Września Autor Share Napisano 7 Września Witam Zmieniłem tytuł, uaktualniłem ofertę. Mozliwość negocjacji cen lub wymiany. W razie pytań - zapraszam na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 7 Września Autor Share Napisano 7 Września (edytowane) Poz 1 i 3 sprzedane Edytowane 9 Września przez martinello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi