Erni Napisano 6 Czerwca Share Napisano 6 Czerwca Sherman M4A3E2 Jumbo Model to Tamiya w skali 1/35 Dodatków gąsienice z kaczym dziobem druk 3D , osłony peryskopów , anteny i kilka innych dupereli. Tobołki Panzerart , figury tez z druku 3 D Dawno nie robiłem niczego o tematyce zimowej , i miałem już ochotę coś w błotku utaplać. Jakoś wyszło jestem zadowolony. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 6 Czerwca Share Napisano 6 Czerwca Wyszło nawet lepiej niź „jakoś”. Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 7 Czerwca Share Napisano 7 Czerwca 23 godziny temu, grzesioc napisał: Wyszło nawet lepiej niź „jakoś”. Podoba mi się Nie,no aż tak dobrze to nie jest nie przesadzajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 7 Czerwca Share Napisano 7 Czerwca No figuranci to po żółtaczce chyba, coś te twarze nie pykly kolorem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi