mysiek13 Napisano 24 Czerwca Share Napisano 24 Czerwca Dla zainteresowanych fotki zawartości, kalki i strony z dodatkowymi w stos do standardowych zestawów malowaniami. 50 stron w kolorze, szkoda że jakoś nie spiętych w fajna książeczkę jak np o Mi2, bo letka siarka jak dla mnie za półtorej stówki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 24 Czerwca Autor Share Napisano 24 Czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 24 Czerwca Autor Share Napisano 24 Czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 24 Czerwca Autor Share Napisano 24 Czerwca 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Czerwca Share Napisano 24 Czerwca 9 minut temu, mysiek13 napisał: Dla zainteresowanych O, dzięki Bo się zastanawiałem czy to jest na jednej płachcie, a tu widzę po prostu wrzucone kalki z każdego zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 25 Czerwca Share Napisano 25 Czerwca Ja mam ten zestaw ale do skali 1:48. Mi zbytnio nie przeszkadza że kartki instrukcji są osobno a to że każdy zestaw jest osobno to duży plus, ponieważ wycinanie poszczególnych oznaczeń z jednej płachty, mogło by być uciążliwe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi