R_Mazzi Napisano 9 Lipca Share Napisano 9 Lipca (edytowane) Dawno temu wybierając modele do zbudowania T-34 opierałem się na dragonach, tyle, że wspomagałem się blaszkami parta i gąsiennicami i niektórymi detalami podebranymi z modeli UM (kiedyś UM były za przysłowiowe grosze). Dwa T-34 i jeden Su-85 gdzieś w otchłani forum się znajdują. Z niemieckich wynalazków Tygrysy od Border'a wyglądają obłędnie. Panthery, zwykłe i Jagd - Vespid Hetzer - Vespid Pz IV -kiedyś Revell, co teraz nie wiem, przepak Dragona wydawany przez Hobby 2000? Fajnie wyglądają też nowe Stugi z MiniArtu. Edytowane 9 Lipca przez R_Mazzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzAleksander Napisano 9 Lipca Share Napisano 9 Lipca Bardzo dziękuję za wskazówki, a @Endrju przepraszam za wtargnięcie do wątku - będzie Revel z blaszkami Part i kalkomania oczywiście z Rudy i 102 (właśnie zamówiłem), a resztę sobie wytnę, bądź wystrugam. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za cenne uwagi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 9 Lipca Autor Share Napisano 9 Lipca 5 godzin temu, GrzegorzAleksander napisał: a @Endrju przepraszam za wtargnięcie do wątku Nic się nie stało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 9 Lipca Share Napisano 9 Lipca Szkoda że już zamówiłeś Revlla trzeba było Akademy , model ten sam a trzy dychy tańszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 9 Lipca Autor Share Napisano 9 Lipca (edytowane) Ponieważ zdjęcia tego modelu wybitnie nie podobały mi się, więc przy okazji kolejnej sesji fotograficznej zrobiłem nowe zdjęcia i pozwoliłem sobie je podmienić. Może rewelacyjne nie są ale w moim mniemaniu są lepsze niż poprzednie. Edytowane 9 Lipca przez Endrju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 11 Lipca Share Napisano 11 Lipca Fajny mój czeka sobie w pudełku. Ciekawi mnie czy ten Bren był zawsze stosowany w tej wieżyczce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 11 Lipca Autor Share Napisano 11 Lipca Bren był etatowym uzbrojeniem. Osobiście nie spotkałem zdjęcia Ottera z innym uzbrojeniem ale faktem jest, że zdjęć tego wozu jest raczej niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 11 Lipca Share Napisano 11 Lipca 2 godziny temu, Endrju napisał: Bren był etatowym uzbrojeniem. Osobiście nie spotkałem zdjęcia Ottera z innym uzbrojeniem ale faktem jest, że zdjęć tego wozu jest raczej niewiele. No właśnie. Ja zdecydowałem się na wariant kanadyjski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 12 Lipca Share Napisano 12 Lipca (edytowane) W dniu 26.06.2024 o 17:10, Endrju napisał: A na półeczce obok biurka. Jak kto szuka to znajdzie. Wiem już o którym modelu ostatnio mi wspominałeś, podobają mi się te maleństwa. Edytowane 12 Lipca przez bulik58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia Grzebiąc po internecie odkryłem, że z pudła da się zrobić wersję Mk.2. W sumie wystarczy nie instalować wieży, "chlapaczy", tej jakby skrzynki na dwóch podestach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 12 Sierpnia Autor Share Napisano 12 Sierpnia 45 minut temu, Sjmport napisał: Grzebiąc po internecie odkryłem, że z pudła da się zrobić wersję Mk.2. W sumie wystarczy nie instalować wieży, "chlapaczy", tej jakby skrzynki na dwóch podestach. A wrzuciłbyś jakiś link do zdjęcia lub zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 13 Sierpnia Share Napisano 13 Sierpnia (edytowane) Zdjęć Mk.2 jest jak na lekarstwo prawdopodobnie było ich bardzo mało w użyciu. Tutaj w dyskusji jest jedno zdjęcie http://www.mapleleafup.net/forums/showthread.php?p=151890 A tutaj odrestaurowany pasujący do wyglądu Mk.2 https://www.keymilitary.com/article/ode-otter I tu na zdjęciu w dyskusji wersja Mk.2 http://www.mapleleafup.net/forums/showthread.php?t=2341 Pierwsze zdjęcie tutaj: https://www.militaryimages.net/media/otter-light-reconnaissance-car.43039/ Edytowane 13 Sierpnia przez Sjmport 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi