PKD4GA Napisano 13 Października 2008 Share Napisano 13 Października 2008 Cessna A-37B Dragonfly - Muzeum Lotnictwa Polskiego w Krakowie 05.10.2008 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Rany... mam jeszcze fotki z lutego 2003 , szybko rzuciłem okiem... Widać, że "polskie złote jesienie", "wytęsknione przez wielbicieli białego szaleństwa zimy" i "długooczekiwane wiosny" nie służą tym farbom [tu nie Wietnam panie, my tu tak fajnie nie mamy] . Numer 87916 już prawie niewidoczny, a przód maszyny i płaty... no masakra. Chociaż tak podniszczona "Ceśka" dla modelarza lubującego się w obdrapywaniu to pewnie jak gwiazdka z nieba. Pytanie- tam obok stał F5 , też jest w stanie zbliżonym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 LordDisneyland, dobrze obejrzyj te zdjęcia, to znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Widzę go w tle, Nexusie, owszem, widzę - ale czy był jakoś restaurowany, bo wygląda - przynajmniej z takiej odległości- lepiej ? Też mu numery i napisy eksploatacyjne pozchodziły? Cóż, Dragonfly to nader płaski samolot, to ma śnieg gdzie leżeć. Jednak jestem nadal zaskoczony, że przez te 5 lat aż tak się podniszczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi