Maciek92 Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Moja pierwsza w życiu figurka Myślę, że dosyć fajnie wyszła, ale oceńcie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 nie znam się zupełnie na figurkach tego typu, nie wiem czy merytorycznie jest poprawna.. ale z modelarskiego punktu widzenia to raczej rewelacji nie ma :] dużo niezeszlifowanych śladów po łączeniu form, lufę nawiercić by wypadało, może usunąć niektóre elementy wdzianka i dorobić od podstaw (np. sprzączki wyglądają strasznie płasko) co do kurzenia, w niektórych miejscach jest jak najbardziej właściwe, ale np. na kaburze i jej łączeniu z kolbą sprawia wrażenie jak by gnata nigdy nie wyjmował.. całość prezentuje się dosyć nieciekawie z powodu prześwietlonych zdjęć, spróbuj wrzucić lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Na figurkach to ja sie nie znam, ale powiem tylko: bardzo fajna figurka, szczególnie karabin(tez mam taki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Jak na pierwsza wyglada naprawde dobrze, fajnie pomalowana i kurzona. Na minus to te straszne niedoszlifowane laczenia na karabinie, magazynku, no i kask, tam bardzo razi. Pozwolilem sobie poprawic troche jedna z fotek poniewaz te twoje sa zdecydowanie zle naswietlone, mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 15 Października 2008 Autor Share Napisano 15 Października 2008 Taaak racja, na magazynkach, zupełnie ich nie zauważylem adamkijak oczywiście, że nic nie mam przeciwko Zrobiłem, mam nadzieję troszkę lepsze fotki: PS nie mogę mojego aparatu rozgryźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uvJacek Napisano 29 Listopada 2008 Share Napisano 29 Listopada 2008 Ja mam zastrzeżenia do twarzy i munduru brak cieniowania przeco twarz wyglada jak lalka-manekin a na mundurze tracą sie detale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 29 Listopada 2008 Share Napisano 29 Listopada 2008 Moim zdaniem zdjęcia są poprostu do ... bani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 nie znam się zupełnie na figurkach tego typu, nie wiem czy merytorycznie jest poprawna.. Czy poprawna merytorycznie to bym polemizował... Dlaczego tu jest zwykła koszula typu DCU? a nie DCU RAID?( z kieszeniami na ramionach ), nie szukając daleko, oglądnij film Helikopter w ogniu, tam są oddziały Delta, popatrz, i popraw figurkę ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi