Kasa Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Witam Chciałbym ściągnąć z Call of Duty 2 misje Brytyjczyków w afryce.Chodzi o misje gdzie idziemy żołnierzem (nie czołgiem) i mamy przejąć 88 lub o misje ostatnią w kampanii amerykańskiej gdzie też przejmujemy 88.Mam także pomysł na bardzo tragiczną dioramke gdzie stoi bunkier lub okopy z możdzieżami i leży trochę trupów i najbliżej tego stanowiska na klęczkach jest Amerykanin ciężko ranny i ledwo co żyje(niech ktoś zgadnie z jakiej to jest gry to dostanie nagrodę ).No i mam kilka problemów: 1.Na co się zdecydować. 2.Nie mogę znaleźć takich figurek jakie chcę czyli:biegnący Brytyjczycy/amerykanie lub trupy+koleś na klęczkach. 3.Jakie zestawy poradzicie do jekiej scenki. Pozdrawiam _KAROL_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 chodzi o to co potem strzelasz do Stukasów? no to chyba nie całą mape... a druga? też CoD2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marine Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 A nie lepiej by było gdybyś zrobił coś mniejszego? Tak od razu porywać się na bunkry, okopy, trupy itp. to trochę ryzykowne zadanie. Jak ja chciałem zrobić dioramę w 1/35 z CH-46 i amerykańskimi Marines na podstawie COD4, to mi zaraz przeszło, gdy domyśliłem się jakie to by miało wymiary...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Moja rada jest taka - za ok. miesiąc premiera CoD WaW, wtedy pokombinuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasa Napisano 14 Października 2008 Autor Share Napisano 14 Października 2008 Nie chodzi mi o całą mapę bo to by było samobójstwo.Chodzi mi o mały wycinek.Nie strzela się potem do stukasów.Ten ostatni pomysł to nie COH2 tylko Company of Heroes scena filmiku z Omaha Beach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 A ja proponuje zacząć od sklejenia jednego modelu tak żeby miało to ręce i nogi. Wybacz Karolu, ale Twój ostatni Pz.Kpfw. IV nie zachwyca. Potem jakakolwiek diorama czy winetka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 i właśnie, najpierw trzeba dojść do konkretnego poziomu modeli a dopiero później myśleć o dioramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 _KAROL_ to moja ulubiona misja, grałbym w nią cały czas, ale modelarstwo to jest sztuka artystyczna z motywami historii nie gier. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 modelarstwo to jest sztuka artystyczna z motywami historii nie gier. Nikt nikomu nie zabroni zrobić dioramy opartej na grze. W końcu będzie to model sceny z gry i dobrze wykonany będzie jej wierny a o to chodzi nam w jakiś sposób oczywiście obok dobrej zabawy przy tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi