Zamir Napisano 15 Sierpnia 2006 Napisano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam Wszystkich! Kolejny "T" zrobiony ( po rocznej przerwie w modelarstwie ) prosto z pudła T-72 G/M z Dragona 1:35. Malowany sprayem tamiyki , pigmenty firmy Talen. pzdr Edytowane 2 Listopada 2009 przez Gość Cytuj
Marcintosh Napisano 15 Sierpnia 2006 Napisano 15 Sierpnia 2006 Bardzo ladnie wykonany model jednego z moich ulubionych sprzetow Cytuj
Godfryd Napisano 15 Sierpnia 2006 Napisano 15 Sierpnia 2006 Witam Mi sie równierz bardzo podoba Z czego i jak robiłeś podstwake?? pozdrawiam Cytuj
Artur Wałachowski Napisano 15 Sierpnia 2006 Napisano 15 Sierpnia 2006 Bardzo ładny,pogratulolwać!,pozdrawiam,Artur. Cytuj
Zamir Napisano 15 Sierpnia 2006 Autor Napisano 15 Sierpnia 2006 Z czego robiłem podstawkę?Kiedyś coś takiego kupiłem na allegro, masa akrylowa dla plastyków(słoiczek 125ml). Sama w sobie ma już piasek. Wystarczyło tylko nałożyć na jakieś podłoże, odczekać aż podeschnie, odcisnąć gąśki i poczekać aż wyschnie. Potem pomalowałem humbrolami, farbami olejnymi i trochę pigmentów i położyłem trochę trawki. Jest jeszcze masa której faktura po wyschnięciu przypomina spękaną, suchą ziemię i chyba też ją wypróbuję Cytuj
Artek Napisano 15 Sierpnia 2006 Napisano 15 Sierpnia 2006 Odnośnie spękanej suchej ziemi istnieje też patent z nałożeniem pasty do zębów i pozostawieniem do wyschnięcia. Powinna popękać Cytuj
slawek632 Napisano 15 Sierpnia 2006 Napisano 15 Sierpnia 2006 tylko teraz nie daj nam czekac rok na kolejne pancerniatko model super lacznie z podstawka Cytuj
gulus Napisano 15 Sierpnia 2006 Napisano 15 Sierpnia 2006 Miło popatrzeć na taki czołg, chociaż i bez szachownic polskich. Cytuj
Zamir Napisano 15 Sierpnia 2006 Autor Napisano 15 Sierpnia 2006 tylko teraz nie daj nam czekac rok na kolejne pancerniatko model super lacznie z podstawka Dlatego już na biurku czeka kolejna wersja T-72 w/era plus blaszki edzia, czekam na t-80BV . A marzy mi się jeszcze T-90 ale tu tylko konwersja do tamki i podejrzewam, że cena zwaliła by mnie z nóg. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi