Zamir Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam Wszystkich! Kolejny "T" zrobiony ( po rocznej przerwie w modelarstwie ) prosto z pudła T-72 G/M z Dragona 1:35. Malowany sprayem tamiyki , pigmenty firmy Talen. pzdr Edytowane 2 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcintosh Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 Bardzo ladnie wykonany model jednego z moich ulubionych sprzetow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 Witam Mi sie równierz bardzo podoba Z czego i jak robiłeś podstwake?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 Bardzo ładny,pogratulolwać!,pozdrawiam,Artur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 15 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2006 Z czego robiłem podstawkę?Kiedyś coś takiego kupiłem na allegro, masa akrylowa dla plastyków(słoiczek 125ml). Sama w sobie ma już piasek. Wystarczyło tylko nałożyć na jakieś podłoże, odczekać aż podeschnie, odcisnąć gąśki i poczekać aż wyschnie. Potem pomalowałem humbrolami, farbami olejnymi i trochę pigmentów i położyłem trochę trawki. Jest jeszcze masa której faktura po wyschnięciu przypomina spękaną, suchą ziemię i chyba też ją wypróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 Odnośnie spękanej suchej ziemi istnieje też patent z nałożeniem pasty do zębów i pozostawieniem do wyschnięcia. Powinna popękać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 tylko teraz nie daj nam czekac rok na kolejne pancerniatko model super lacznie z podstawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 Miło popatrzeć na taki czołg, chociaż i bez szachownic polskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 15 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2006 tylko teraz nie daj nam czekac rok na kolejne pancerniatko model super lacznie z podstawka Dlatego już na biurku czeka kolejna wersja T-72 w/era plus blaszki edzia, czekam na t-80BV . A marzy mi się jeszcze T-90 ale tu tylko konwersja do tamki i podejrzewam, że cena zwaliła by mnie z nóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi