awiatik Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca Krótka przerwa była, to czas coś na warsztat wziąć.... trafiło na to cudeńko. Nie ma kalkomanii, to i warsztat powinien być w miarę szybki..... że pozwolę sobie zażartować. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca Zasiadam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 14 Lipca Autor Share Napisano 14 Lipca Miało być prosto i szybko........ no cóż, całkiem sporo szlifowania, szczerze to nie pamiętam kiedy tyle pyłu plastikowego naprodukowałem. A wszystko to za sprawą skrzydeł,po złożeniu góry z dołem, na krawędzi spływu wychodzi niezła szczelina. Połówki kadłuba też się wygły na zewnątrz ... taka to cecha "short runów" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 22 Października Autor Share Napisano 22 Października Wreszcie dokończyłem tego Heinkla....zdjęć z etapów budowy nie będzie: padła kart i nie da się odzyskać zdjęć. Szału nie ma, temat dokończony aby rozpocząć z czystym sumieniem kolejny warsztat, którym będzie TS-8 Bies z Answera. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi