łsobota Napisano 25 Maja 2009 Autor Share Napisano 25 Maja 2009 Fakt, są to proste modele, ale też zewnętrzny wygląd oryginałów do najbardziej skomplikowanych nie należy. A znużyć mnie pewnie nie zdążą bo chciałbym skleić ze dwa, może trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 25 Maja 2009 Share Napisano 25 Maja 2009 A znużyć mnie pewnie nie zdążą bo chciałbym skleić ze dwa, może trzy. a myślałeś może nad podwodniakami w 1/700 ? - taki kompromis i w dodatku w Twojej skali też możnaby zrobic ciekawą kolekcję - HobbyBoss wypuścił ciekawy zestaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łsobota Napisano 8 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2009 Wiele wody z Pacyfiku odparowało od ostatniego postu, ale jako, że kilkanaście dni temu w końcu udało mi się dokończyć model, a potem znalazłem odrobinę czasu na zrobienie kilku fotek to czas zaprezentować gotowego Jintsu. Na razie coś takiego: Jak tylko przygotuję krótki opis model pojawi się w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 8 Grudnia 2009 Share Napisano 8 Grudnia 2009 łał! Jak tylko przygotuję krótki opis model pojawi się w galerii. Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unkas Napisano 8 Grudnia 2009 Share Napisano 8 Grudnia 2009 o żesz Ty niby maleństwo , a robi wrażenie .Podziwiam zawsze olinowanie szczególnie te w japońskich okrętach które jest istną pajęczyną -w Twoim wykonaniu to mistrzostwo. Powiedz jeśli możesz , z jakiego materiału są linki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łsobota Napisano 8 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2009 Olinowanie wykonuję z nici wyciąganych z pończoch. Wadą tego materiału jest to, że raz - nie sposób osiągnąć charakterystycznych zwisów, a dwa - powodują one spore naprężenia na masztach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi