łsobota Napisano 25 Maja 2009 Autor Napisano 25 Maja 2009 Fakt, są to proste modele, ale też zewnętrzny wygląd oryginałów do najbardziej skomplikowanych nie należy. A znużyć mnie pewnie nie zdążą bo chciałbym skleić ze dwa, może trzy. Cytuj
Wallace Napisano 25 Maja 2009 Napisano 25 Maja 2009 A znużyć mnie pewnie nie zdążą bo chciałbym skleić ze dwa, może trzy. a myślałeś może nad podwodniakami w 1/700 ? - taki kompromis i w dodatku w Twojej skali też możnaby zrobic ciekawą kolekcję - HobbyBoss wypuścił ciekawy zestaw... Cytuj
łsobota Napisano 8 Grudnia 2009 Autor Napisano 8 Grudnia 2009 Wiele wody z Pacyfiku odparowało od ostatniego postu, ale jako, że kilkanaście dni temu w końcu udało mi się dokończyć model, a potem znalazłem odrobinę czasu na zrobienie kilku fotek to czas zaprezentować gotowego Jintsu. Na razie coś takiego: Jak tylko przygotuję krótki opis model pojawi się w galerii. Cytuj
Jędrek Napisano 8 Grudnia 2009 Napisano 8 Grudnia 2009 łał! Jak tylko przygotuję krótki opis model pojawi się w galerii. Jędrek Cytuj
unkas Napisano 8 Grudnia 2009 Napisano 8 Grudnia 2009 o żesz Ty niby maleństwo , a robi wrażenie .Podziwiam zawsze olinowanie szczególnie te w japońskich okrętach które jest istną pajęczyną -w Twoim wykonaniu to mistrzostwo. Powiedz jeśli możesz , z jakiego materiału są linki ? Cytuj
łsobota Napisano 8 Grudnia 2009 Autor Napisano 8 Grudnia 2009 Olinowanie wykonuję z nici wyciąganych z pończoch. Wadą tego materiału jest to, że raz - nie sposób osiągnąć charakterystycznych zwisów, a dwa - powodują one spore naprężenia na masztach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi